lauantai 18. syyskuuta 2021

Lappeenranta cruising 31.7.2021

Kesän kohokohtiin kuuluva tapahtuma, Lappeenranta cruising. 

Itseä vähän harmitti, kun kauppatorilla ei ollut yhtään 1959 Cadillacia, mutta oliha siellä samaa vuosimallia Ford. Hieno sekin, yhtään muita autoja väheksymättä. Noista kahdesta kuitenkin tykkään. 

Cruisailemaan päästiin tällä kertaa taas Karin kyydissä, eli ei tarvinnut ihmetellä torilla, kun muut lähtivät cruisailemaan. Tennarit oli huono valinta, kun jalat "kuoli" eli olivat aivan jumalattoman kipeet melkein koko seuraavan päivän. 







Nää niin sanotusti laajakuvana otetut autot osaa olla vähän hulvattomia, tässäkin Cadillacin vasen puoli näyttää kuin olisi käynyt hammaslääkärissä ja olisi aivan turvoksissa jonkun operaation takia. 





























Tätä alla olrvaa hihittelin myös, osaa nimittäin olla pitkä keula. ;(



























































Ja kun ei 59 Cadillacia, niin tässä seuraava vaihtoehto. <3 On nimittäin nätti tämäkin. 






























Ja tässä sitten Karin auto, millä cruisailtiin. Oon muuten joskus 90-luvulla tällä kerran ajanutkin. En kyllä enää muista, miten eksyin kuskiks, mut olenpa ollut kuitenkin. 
















Tässä sitten pari kuvaa Tapavainolan seurojen talolta, jonne cruising päättyi. Täällä oltiin hetken aikaa, mutta koska 14v junnu oli mukana, niin päädyttiin lähtemään suht ajoissa jo pois. Kun kekkerit on kuitenkin yleensä olleet melko kosteahkot cruisingin jälkeen.
Menihän sinne joitakin mopopoikiakin, menivätkö sitten katsomaan miten autoporukka bilettää, vai yrittivätkö osingoille. Sitä tarina ei enää kerro.



Ensi vuonna sitten uudelleen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti