lauantai 18. syyskuuta 2021

East Meeting, 24.7.2021, Hotelli Salpa Luumäki

Hups, kuten tässä nyt näyttää teemana olevan, niin kaikki tapahtuu viiveellä.

Tässä on ollut välillä puhelimen toimimisen kannalta vähän ongelmia, ja piti tehdä tehdasasetusten palautus. Onneks nää kuvat on muistikortilla, minkä varmuuden vuoks otin vielä pois puhelimesta, niin kuvat on tallessa. 
Ja muutenkin on ollut laiskuutta havaittavissa, ellei sitten ole vain väsymystä. 

Salpaan lähdettiin kuitenkin vähän ex-temporee, tai alunperin vähän kyselin jo kyytiäkin ja tuli yks ehkä vastaus. Mikä sitten kariutui, kun kaveri oli tullut vasta aamulla kotiin ja autossakin oli kai ollut jotain vikaa. No siinä vaiheessa kun tuo asia selvis, niin oltiin jo melkein perillä, lähdin siis ite ajamaan ja ajeltiin sinne suuntaan niin sanotusti maisemareittiä.

Käytiin nappailee sitten autoista kuvia ja toimitettiin exälle "paketti", mikä oli odotellut hakua jo pidemmän aikaa. Ihan kiva reissu oli, vaikka tykkäänkin nykyään enemmin istua kyydissä kuin ajaa itse. 

Tässä kuitenkin East Meetingin kuvasaldo, olkaatten hyvä. :) Toki junnu oli järkkärin käyttäjänä, ja nyt mietin saanko niitä kuvia vielä tähän yhdistettyä, ne kun siirsin jo muistitikulle. Täytyy katsoa myöhemmin, kun ensin saan kännykältä laitettua.

















































 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti