maanantai 10. elokuuta 2020

Guutsit linnoitus 4.8.2020

 Nonnii, pitihän sitä väliä vähän pitää kun ei aina jaksa kaikkee.

Tällä viikolla pölähti kaveri Tampereelta kyläilemään ja päästiinki sitten ihan auton kyydissä (Buick) guutseilee. Normaalisti kun joudun ajelee ite pikkuT.llä ja jättää sen jonku nurkan taakse piiloon. 

Lähetääs sitten katselee kuvia. Murheenkryynistä on sitten "yllättäen" useampi kuva, kun en siitä muistaakseni oo aikasemmin ottanu kuvia. Viime vuonna Jani teki lomareissun Triumph -pärrällään. Tarkemmin en kyllä siitä(kään) osaa sanoa, kun en oo ollu oikein prätkäihmisiä ikinä - vaikka onhan niissäkin ihan nättejä. Ja tuon tasapaino-ongelman kanssa muutenki taistellessa en tietysti pystyis moisella kaks pyöräsellä ajelee, ku ei polkupyörälläkään aina kestä pystyssä - selvinpäinkää. No sen takia pyörän käyttöoikeus siirtyi sitten muksulle. :) Mutta ne kuvat..




























































Toivottavasti oli mielenkiintoisiakin kuvia tarjolla. :) Kuvat sain vihdoin ja viimein laitettua tänään, kun tuon puhelimen kanssa leikkiminen on työn ja tuskan takana, eli piti ladata kuvat koneelle ensin. Vai latasinko. No, tässä nämä kuitenkin ovat. 











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti