maanantai 10. elokuuta 2020

Cruising Lappeenranta 8.8.2020

 Cruising tuli ja meni, tänä vuonna ei ollut ihan niin paljon porukkaa kuin aikaisempina vuosina, torille olis mahtunu vielä autoja. Liekö sitten Kouvolan Swap & meetin iltabileet vetäny sen verran porukkaa, että esim. sieltä suunnalta ei sitten porukkaa juuri tullut. Kuitenkin ihan kiitettävästi oli autoja ja miun ja muidenki mieliks oli jopa kaks viisysiä Cadillacia. <3 Tänä vuonna ei myöskään tullut sitten cruisailtua, katteltiin torilla kun autot lähti ajelulle. Paikallisista porukoistaki puuttu yllättävän monta tuttua naamaa, mutta ehkä nää on sitten ens lauantaina So Car meetissä linnoituksessa. Ite vielä mietiskelen, tuleeko sinne lähdettyä. Toisaalta kiinnostais kyllä kovastikin, mutta jo tuo torilla patsastelu pisti väsyttämään ja jalat oli tulessa. :D No, ehkä osansa aiheutti myös helle - oliko jopa 28 astetta - ja porottava aurinko. Ei pidä valittaa kun kohta on talvi, mutta valitan molemmista. Aurinko ei oo hyväks ja kylmästäkää en tykkää. ;) Että näin.

Torille sattu sentään yks entinen työkaveri jolle pidettiin sitten muksun kanssa seuraa ja käytii hänen kanssaan katselee autoja uudelleen. Siksi saattaa olla joistakin autoista tullut vähän niinkuin tuplat, kun jo ekalla kerralla kuvasin ne ja sitten uudelleen, jos olis sattunu vaik eri kuvakulma. Vaik yleensä näin ei sattunu tietenkää. En mie kuitenkaa kaikkia kuvia tänne laittanu, ei pelkoa. 

Mutta joo, iltapileisiinkään ei tullut lähdettyä, käytiin kyllä pari henkilöä sinne viemässä ja tultiin sitten muksun kanssa takaisin kotiin. Alkoholiakaan kun ei tarvii ottaa, kun välillä muutenki tuntuu tasapaino heittävän enkä juuri tykkää nykyään viettää aikaa suuremmassa väen tungoksessa. Syystä ja toisesta näin. 

Tässä kuitenkin päivän saldo, yllättäen (ja "yllättäen") ei juuri mopareista kuvia ole otettu, olisin voinu tietysti mutta nää vanhemmat autot on vaan enempi miun sydäntä lähellä, joten suurimmaks osaks täytän muistikortit niitten autojen kuvilla, mistä ite tykkään. Sorit siitä. Prätkistä piti käydä sen vuoks ottaa kuva, kun Hippi niin kovasti kehu sähköpyöräänsä. Ja tästä lähtee, Queen of the road ensimmäisenä. <3 ;)































































Siinä sitten kuvasaldoa, katotaa tarviiko huomenna lähtee guutseihin, hyvää ilmaa ne vissiin lupailee, mutta kun ei oo seuraa tarjolla ku toi vastarannan kiiski eli nuori ei halua lähteä mukaan, kun nuorisotiloille pääsee niin harvoin. Ja yksinään on vähän orpoa lähteä palloilee. Sen näkee sitten huomenna. Ei muuta kuin hyvää yötä ja autojen kuvia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti