maanantai 20. heinäkuuta 2020

Uusi viikko ja uudet kujeet - mut voi ne olla vanhojakii

Soommoro nääs. Kävinhä mie tos viikko sitten guutseissa ihmettelee, muksu otti kuvia järkkärillä ja mie kännykällä. Facebookkiin jaoin kuvat sitten niin että laitoin omalle sivulle kaikki ja julkisen julkaisun, kun ei vaan yksinkertaisesti viitsiny alkaa leikkimään koneella niin kauaa et olis saanu kaikki kuvat julkaistua.  Taitaa käydä niin etten tännekää jaksa julkaista kaikkia, vaan ne mitä järkkärin muistikortilla on. Kerran kokeilin kännykällä tehdä tänne julkaisua mut siitä mitää tullu - ehkä en vaan osannut ku oli muuttunu koko pohja. Olin siis Ihaan pihalla. :P 

Well, mutta ne guutsit.. Oli siis satamassa viimeksi ja joitakin kuvia tuli otettua, katsotaanpa mitä löytyy. Ne missä on sitten tyyliin keulat lähellä, niin ehdin vaihtaa objektiivia, niin on sitten oikein kunnon lähikuvia.

Lauantaina oli Luumäellä East Meeting, mutta tuli alkuun oltua päivä satamassa katsomassa muksun katukorista ja yllättäen oli veto poissa. Mikään ei innostanut. Tosin ei ehkä alunperinkään innostanut sinne lähteä (saatoin joskus mainitakin että alhainen vastustuskyky) ja turhan kuuma ilmakin oli, niin en sitten missään vaiheessa edes kyytiä kysellyt. No, ehkä ensi vuonna.

Ja onhan tässä vielä guutseja, cruising 8.8.-20 ja seuraavana viikonloppuna So-Car Meet ns. varjotapahtumana (ei mainosteta, mutta se on) niin riittäähän sitä kaikenlaista. Katsotaan nyt kuitenki, mihin sitä jaksaa ja innostaa mennä. Vai homehdunko loppukesän kotona. ;) 

Mutta, sain kuin sainkin ihmeen kautta tänne myös kännykän kuvat, ei muuta ku pon apetiit. 





































    











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti