maanantai 13. heinäkuuta 2020

Guuts meinings 7.7.2020

Ja huppista heijaa. Parisen vuotta vilahtanut viimesimmästä postauksesta ja vastahan sen eilen kirjotin viimeeks.. ;) 
Guutseissa on tullut pyörähdettyä tänä vuonna harvakseltaan, pari viikkoa sitten uhmattiin Suomen säätä ja käytiin katsomassa, mutta eihän siellä ollut yhden yhtä autoa paikalla. Toki oli sateinen ilma ja tuulikin yllättävän kovasti, tämmönenki hento tankki kun meinas tuulen mukaan lähteä. ;) 

Kyllä vaan, mutta onhan tää korona-aika omalta osaltaan vaikuttanut asiaan, kun allekirjottaneella tuppaa tuo vastustuskyky olemaan aika alhainen, niin vähän tullut sen vuoksi välteltyä suurempia yleisötapahtumia. Ihan kuin tässä muutenkaan tulisi paljon liikuttua. 

Mutta katsotaanpa mitä kännykkä on nielaissut, suurin osa kuvistahan löytyy facebookista, mutta kun kuvat ei ole julkisesti näkyvillä, niin eihän niitä moni näe. Tai viimeisimmistä guutseista laitoin kuvat julkiseksi, mutta muuten ei taida olla. Justiin muistin että tuli tuossa joku aika takaperin vaihdettua puhelimen muistikortti kun sen tila loppui kesken - kaikista kukka- ja maisemakuvista johtuen, tuli nimittäin harva se ilta käytyä kuvaamassa auringonlasku rantoja vaihdellen. Sitten hommasin Canonin järkkäriin vähän isomman putken käytettynä ja nyt ei kertaakaan ole sen kanssa käyty auringonlaskuja kuvaamassa, vähän tuli kyllä harjoiteltua muuten mutta pitäisi vielä perehtyä noiden yhteistyökykyyn.

Käytiin me tosiaan toissa viikolla guutseja katsoo vaan ei siellä sillon muita ollut, niin ajattelin että otan Camillasta ja Careliasta kuvat kun niin nätisti olivat peräjälkeen. No, ei millään saanut kokonaisista laivoista kuvaa kun oli sen verran hyvä putki enkä viitsinyt kovin pitkälle tihkusateessa lähteä niin en sitten ottanut sitä kuvaa laivoista. Ehkä ensi kerralla jos on parempi ilma. Huomiselle toki luvattu puolipilvistä ja guutsit on satamassa, niin saatan ehkä korjata edellisen tilanteen. Katsotaan nyt. Ja voisihan sitä toki käydä katsoo lentokoneitakin, miten niitä sitten lentokentälle tulee (lähdettävä kytikseen kun nyt Lpr.n kentältä nousee ja lähtee kerran koneita taas).

Ja jos ei aikaisemmin ole tullut selväksi, niin tuo vuoden 1959 Cadillac on se unelma-auto miulla. ;) Kuvat on tällä kertaa otettu Samsungin A50 puhelimella. Tämä selvennykseksi, jos sattuu niin että löydän toisesta guutsista kuvia. Facebookissahan ne yhä on, mut täällä ei taida missään olla sinne linkkiä.






 

























Sellaisia kuvia tällä kertaa. :) Huomenna tosiaan olis sataman vuoro ja kun kerran tällä hetkellä suht hyvää ilmaa lupailee, niin voihan se olla että on taas porukkaa liikenteessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti