sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Ooopss..

Huppista heijaa.. On tän kesän vakio sanonta.. Tuntuu, että nää helteet syö naista ja muisti menee sitä mukaa, kun tää kuumuus jatkuu.

Guutseissa on tullut käytyä tänä vuonna useammankin kerran, mutta kas kummaa, yhtään kuvaa niistä ei oo tänne eksyny. Joten ajattelin päivittää vähän sitten tännekin. Tänä vuonna on ollut mahdollisuus ottaa kuvia vähän paremmalla kameralla, sain "lahjoituksena" Canon EOS1300D järkkärin, jolla oon opetellut ottaa kuvia. Ja opettelen vieläkin, varmaan tosi tosi pitkään. Olis tietty kiva, että siihen sais vähän paremman putken, niin sais otettua muitakin kuvia. Tai no, saahan sillä otettua tälläkin hetkellä, mutta esimerkiksi nyt vaikka perjantain kuu ei onnistunu kovin hyvin, kun ei saanut tarpeeks zoomattua. Mut hei, elämä on.

Jos vaikka tähän julkaisuun laittaski muita kuvia, ja guutseille tekis omat julkaisut, ni kestäs paletti kasassa..








Siinä sitten vähän vaihdellen kesäisiä ja talvisia kuvia, tuosta sammakosta tulee aina lastelaulu mieleen, kun meillä on niinsanotussa kukkapenkissä raparperia. Siinä sitten lauleskelen ittekseni sitä  Äidin kasvimaalla, raparperin alla, sammakolla koti oli kultainen.  Sammakko on kyllä tosi pieni, ehkä 20sentin kolikon kokoinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti